Jdi na obsah Jdi na menu

KOSMECEUTIKA LARENS - produkty, ceník

Představuji Vám produkty Larens, popis  a ceny, Svým klientkám poskytuji 10 procentní slevu. 

 

Biopeptide Serum Spray

150 ml  - 758,00 Kč

Revoluční peptidové sérum určené k péči o tělo a vlasy založené na jedinečné receptuře Biopeptide Complex a Nutrivi vodě. Představuje multifunkční kosmeceutikum, které intenzivně regeneruje a vyživuje pokožku a vlasy. Představuje dlouhodobou ochranu proti nepříznivým vlivům vnějšího prostředí. Sérum má tišící a regenerační účinky.

 

Hydro Balance Face Cream

50 ml  - 742,00 Kč

 
Ultra hydratační krém pro všechny typy pleti. Obsahuje jedinečný Liposomal Collagen Complex - komplex přírodních peptidů rybího kolagenu v liposomech a koktejl aktivních složek, které přinášejí a udržují hydrolipidovou rovnováhu pokožky. Díky lehké konzistenci se dokonale vstřebává a zanechává pokožku jemnou, hydratovanou a zářivou. Revoluční receptura - obsahuje pouze přírodní konzervační látky. 
 

Bio Renew Serum

50 ml -1 749,00 Kč

 

 

Inovativní sérum s bohatým, 100% přírodním složením. Vyvinuté s myšlenkou na pleť, která vyžaduje zpevnění, je dehydrovaná, ztratila elasticitu a zářivost. Receptura vznikla na bázi konceptu BIO RENEW, který tvoří tři revoluční komplexy: BIO-Placenta, Biopeptide Complex a Phytodermina Lifting®. Sérum neobsahuje dráždivé emulgátory a zahušťovadla ani konzervační látky.
 

Silver Face Gel

50 ml =1 240,00 Kč

Peptidový gel určený k péči o obličej, který díky vysoké koncentraci aktivních látek, včetně koloidního stříbra, splňuje potřeby zejména citlivé a problematické pleti.

 

Perfect Body Cream

200 ml -731,00 Kč

 

Multifunkční tělový krém je určený pro boj s kožními nedostatky. Intenzivně hydratuje, zpevňuje pokožku a obnovuje její hebkost a pružnost, zmírňuje podráždění.

 

 

Syn Ake Eye & More NEW FORMULA

30 ml = 1 397,00 Kč

Luxusní krémové sérum na oční okolí a mimické vrásky, založené na síle tří neuropeptidů. Působí proti vráskám a otokům a přináší efekt odpočinutého pohledu a "otevřeného oka". 

Repair+ Milk

200 ml = 414,00 Kč

 

Aktivní čisticí a regenerační přípravek.  Obohatí vaši každodenní péči o další krok k dokonalé hydrataci a hloubkové výživě pleti. 

 

 

Repair+ Toner

250 ml - 273,00 Kč

Tonizační a regenerační přípravek na pleť. Kyselé pH přípravku obnovuje přirozenou hladinu pH pokožky a chrání ji před růstem bakterií a mikrobiologickou nerovnováhou. Obsahuje kolagen, který má regenerační účinek již ve fázi tonizace.

 

Lifting Face Cream

50 ml ´=1 397,00 Kč

Exkluzivní intenzivní liftingový krém pro zralou pleť.  Obsahuje unikátní Lipomal Collagen Complex - komplex přírodních peptidů rybího kolagenu v liposomech a koktejl účinných aktivních látek, jako je liftingující Phytodermina Lifting® nebo hydratující liposomální kyselina hyaluronová.  Zpevňuje, zvedá kontury obličeje, vyhlazuje a hydratuje pokožku. 
 

Face Gel

50 ml =1 458,00 Kč

Peptidový gel určený k péči o pleť obličeje, krku a dekoltu. Má liftingové a protivráskové účinky, založené na jedinečné receptuře Biopeptide Complex a Nutrivi vodě. 

Beauty Intensive Duo

1 790,00 Kč
 
Revoluce v anti-aging péči. Pečlivě zkomponována sada dvou produktů pyšnících se značkou Larens:
Biopeptide Serum Spray,         popisy viz výše
 

Dermo Wash Face & Body 

250 ml ´= 604,00 Kč

 

Dermo tekutý přípravek na čištění obličeje a těla s komplexem přírodních peptidů rybího kolagenu a ektoinem. Receptura je založena na Nutrivi vodě. Produkt je určen pro každodenní péči o pokožku, zejména se sklonem k akné, problematickou a citlivou pleť. S unikátní formulí Organic Plus: bez parabenů, minerálních olejů, SLS (Sodium Lauryl Sulfate) a SLES (Sodium Lauryl Ether Sulfate), barviv a vůní. 

 

 

Dermo Serum 

100 ml = 731,00 Kč

Průlomové peptidové sérum na obličej založené na jedinečné receptuře Biopeptide Complex a Nutrivi vodě dodatečně obohacené o ektoin. Představuje multifunkční kosmeceutikum s intenzivním regeneračním a vyživujícím účinkem jakož i dlouhodobou ochranu před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí. Ideální pro ošetření citlivé a problematické pleti se sklonem k alergiím, která zápasí s atopickou dermatitidou nebo psoriázou.

Micellar Lotion 

200 ml= 360,00 Kč

 

Jemná micelární voda k odličování očí a čištění obličeje. Speciální složení produktu zaručuje optimální ošetření pleti ve fázi čištění